31 Aralık 2008 Çarşamba

Mutlu yıllar2...

Canım insanlar,

2008'in son 7 saati içerisine girmiş bulunmaktayız bende teknolojik aletler hala yüzlerimizi güldürebiliyor iken bir yeni yıl mesajı, maili şuyu buyu işte atayım dedim..

Sevdiğim, belki bazen sinir oluyorda olabilirim ama öyle yada böyle hayatımda hep olsun istediğim insanlara..Sizler için birkaç söz hazırladım (sana laflar hazırladım gibi:) elbette ama öncesinde demek isterimkiTakılmayınız 2008'in melankolisine ..2009'la birlikte olunuz, yaşayınız, bütünleşiniz sevin onu korkmayın.

Şayet o gelmeden, sizin ona isteklerinizi, kalbinizi, samimiyetinizi göndermeniz hayırlı olur fikrimce..O da en nihayetinde koskoca bir yıl hangi birimizi hatırlayacak..Eh biz elimizden geleni yapsak da arada unuttuklarıda olacak, belki çok kötü bir yıl geçirmek üzereyiz, her şey bombok modunda elimizde "çayımızla" evde oturacağız butun sene.. Depresyonu eritmeyecek kar falan belkide .. mümkündür.

"Geceleri bir yanınız hep gitmek isteyecek belki, ama buradan başka gidecek yer yok ki!" diye düşüneceksiniz..Mümkündür bu da..Ama bütün bunları beyninizin en ücra köşesine saklamak için çok büyük sebepleriniz olmalı..Gazze gibi Bağdat gibi..

Bunalalım ulan! dediğinizde olacak ama kıyas yoluna gidip aslında bunalmanın bile ne demek oldugunu bilmediğinizi fark edin.Her şey bir yana benim içimden geçen, sizler için, bizler için, yaşını göremeden ölümü hisseden gazzeli kardeşim için "BARIŞ"dan başka bir şey olamıyor bu yeni yıl için..Kısaca canım insanlar "erir demiş doktor depresyon, kar gibi" :) bunalmayın, dünyayı "arka bahçeleri" zanneden zihniyetlerin yeni yılını zehir edin!

ZEHİR EDELİM!

Gözde...

1 yorum:

  1. canım benim, iki gün önce bir gazetede gene çatışmanın tam ortasında gazzeli çocuklar başlıklı resimler ve yazı vardı. gazetedeki o iki kare gözümün önünden gitmiyor.sanırımda çook uzun süre gitmeyecek.birinci resimde iki erkek çocuğunun elindeki taşı fırlattıkları anı görüntülüyordu.o çocukların gözlerindeki korkuyla korkusuzluk arası karmaşayı ve ikinci resimdeki kefene sarılmış üç küçük çocuğun resimlerini asla unutmayacağım.keşke onlar için barışı dilemekten başkada birşeyler yapabilsek. bencede darda edelim zehirde edelim ........(bu yere istediğini koy). mutlu yıllar

    YanıtlaSil